Door alle drukte in mijn persoonlijk leven, vergeet ik nog wel eens wat van mij te laten horen.
Zo ben ik dan ook sneller actief op Facebook na op mijn eigen website.
Dit gaat allemaal net even wat makkelijker en sneller.
Dus wilt u meer op de hoogte blijven, kijk dan wat vaker op mijn Facebook pagina 😉
Ondertussen heb ik van de week wel weer is wat nieuwe dingen uit geprobeerd.
Zo vind ik het zelf erg jammer dat je met een bbq niet lekker een stokbroodje kan eten.
Uiteraard heb ik wel al wat vervangende dingen gevonden zoals een kaasstick gevuld met zongedroogde tomaatjes, huzaren salade van bloemkool en koolhydraat arme saté saus.
Alleen mis je toch net dat knapperige stokbroodje met kruidenboter.
Van het weekend gingen we dan ook gezellig met mijn ouders bbqen en toen dacht ik, nu gaan we toch een keer proberen om koolhydraat arm stokbrood te maken.
Heb een recept gevonden en ben aan de slag gegaan.
Gelukkig was het recept niet al te moeilijk, maar wel lastig om een normale stokbrood vorm te krijgen, was nogal plakkerig en slap.
Ondanks dat laat ik me niet snel uit het veld slaan en dan is vershoudfolie erg makkelijk voor het oprollen. 😉
Uiteindelijk na een uurtje bakken had ik 2 stokbroden.
Het stokbrood is van de buitenkant lekker knapperig en van binnen iets compacter dan normale stokbrood, maar de smaak is heerlijk.
Deze ga ik zeker vaker maken en is uiteraard ook te bestellen bij mij.
Graag deel ik dan ook het resultaat met u via de foto hieronder.
Ook nieuwsgierig naar dit brood, laat het me weten en ik kan hem zo voor u bakken 🙂