Red velvet

Je ziet de laatste tijd heel veel soorten red velvet taarten, koeken, cake en nog veel meer.

Nu ben ik zelf ook aan het bakken gegaan en heb twee soorten gemaakt. Dit om te vergelijken welke structuur, smaak er beter is. Er zit wel degelijk verschil in beide. De ene is met rietsuiker en de andere met basterdsuiker, ook moet er bij 1 soort 3 eieren in en bij de andere soort 6 eieren.

In december had ik al een keer red velvet gebak gemaakt. Dat kapsel (biscuitdeeg) was erg lekker en had ook een mooi structuur. Die vind ik ook nog steeds beter dan die ik deze week heb gebakken.

Zo zie je maar weer, door uit te proberen kom je achter welke beter en lekkerder is.

 

Hieronder ziet u het gebakje dat ik in december heb gemaakt.

Red velvet met frambozen en bietensap
Red velvet met frambozen en bietensap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *